PARCHEAZA CAMIOANELE AMERICANE - JOCURI CU CAMIOANE

PARCHEAZA CAMIOANELE AMERICANE - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Parcheaza Camioanele Americane:
Parcheaza Camioanele Americane este un joc palpitant aparut pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si agilitatea. Va trebui sa conduceti in fiecare nivel cate un camion american si trebuie sa fiti foarte atenti la drum, ca sa ajungeti in siguranta la locul de parcare marcat special cu linii albe. Trebuie sa urmati o sageata care va va spune unde trebuie sa mergeti ca sa parcati camionul. Drumul este aglomerat, plin de masini, camioane sau diferite obstacole, de aceea trebuie sa conduceti cu atentie ca sa nu faceti accident, deoarece veti pierde si va trebui sa incepeti acel nivel de la inceput daca faceti accident. In acest joc aveti nevoie de sageti pentru a conduce camionul american. LA inceput este foarte usor dar pe masura ce avansati in nivele superioare dificultatea jocului creste si va trebui sa fiti tot mai atenti la cum conduceti.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Parcheaza Camioanele Americane acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de parcat 3d, jocuri de parcat camioane, jocuri cu camioane americane, skill parking american trucks, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2015,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 29724 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Parcheaza Camioanele Americane, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Mihai a spus 03.02.2016

Este fain,dar si mai frumos este sa faci sex

andre andreea a spus 20.06.2015

fain jocul

laur a spus 16.06.2015

bn

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info