TRENURI CU MARFA 2 - JOCURI CU TRENURI

TRENURI CU MARFA 2 - JOCURI CU TRENURI

Cele mai populare JOCURI CU TRENURI

Descrierea jocului Trenuri cu marfa 2:
Noul joc Coal Express 2 este unul dintre cele mai jucate jocuri din domeniul jocurilor de trenuri, iar de data aceasta va trebui sa creezi cat mai multe nivele de dificultate diferite si sa incerci sa treci de toate misiunile pe care CFR-istii le au in zilele de lucru. Mai intai va trebui sa gasesti cat mai multe dintre activitatile pe care sa le folosesti astfel incat sa ajungi sa castigi noi puncte bonus si sa iti dotezi trenul cu mai multe vagoane, cu mai multe marfare si locomotive mai puternice care s ate ajute sa cari marfa ce este pretutindeni. Fii cat mai atent la obstacolele pe care le intalnesti de-a lungul traseuli, incearca sa nu lovesti trenul si sa nu produci nici un accident feratic.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa pornesti din loc noul tren si sa incerci sa castigi cat mai multe misiuni alaturi de acesta.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Trenuri cu marfa 2 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri coal express 2, jocuri coal express, jocuri cu trenuri care cara, jocuri cu trenuri care cara marfa, jocuri cu trenuri cu pietre, jocuri cu trenuri la cariera de piatra, jocuri cu trenuri marfare, jocuri cu trenuri noi, jocuri cu trenuri vechi, jocuri cu trenuri pe dealuri, jocuri cu trenuri cu sine, jocuri cu trenuri pe sine, jocuri cu trenuri pe dealuri, jocuri cu trenuri galbene, jocuri cu trenuri adevarate, jocuri cu trenuri atacate, jocuri cu trenuri in gara,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 60861 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Trenuri cu marfa 2, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

andreyutzu a spus 17.10.2014

naspa joc

tyhjtyu a spus 10.02.2014

armondo esti prost bou nesimtit

ANDREEA a spus 24.01.2014

ACEST JOC E FRUMOS IMI VREAU SA SPARG CALCULAT oru

catalin a spus 05.01.2014

Se incarca greu

florin a spus 02.01.2014

Se ancarca greu

ciprian a spus 30.12.2013

se incarca greu

fabian a spus 04.12.2013

mi se ancarca greu

sebi a spus 09.11.2013

este groasnic

ciasar clau a spus 17.10.2013

este foarte tare jocul

denis radu a spus 06.10.2013

e frumos [super tare]

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info