SIMULATOR DE OPERATIE LA MANA 2 - JOCURI CU OPERATII

SIMULATOR DE OPERATIE LA MANA 2 - JOCURI CU OPERATII

Cele mai populare JOCURI CU OPERATII

Descrierea jocului Simulator de Operatie la Mana 2:
Simulator de Operatie la Mana 2 este un joc frumos cu doctori aparut pe site-ul nostrul, in care veti face o operatie la mana. Este o operatie destul de simpla dar totusi trebuie sa fiti atenti astfel incat pacientul sa nu sufere si operatia sa iasa cu succes. In acest joc veti avea nevoie numai de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti sarcinile pas cu pas. trebuie sa folositi diferite ustensile medicale, care se afla in partea de jos a ecranului. Trebuie sa le folositi cu grija, intr-o anumita ordine dinainte stabilita. In acest joc pacientul este un barbat care s-a ranit la mana si acum are nevoie de ingrijiri medicale, de aceea voi veti fi doctorul care se va ocupa de mana lui. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru si lasati-ne un comentariu cu parerea voastra despre meseria de doctor.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Simulator de Operatie la Mana 2 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu simulatoare de operatii, jocuri cu operatii la mana, hand surgery simulator 2, jocuri cu operatii noi, jocuri cu doctori, jocuri la spital, jocuri cu medici, jocuri cu operatii 2015,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 3765 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Simulator de Operatie la Mana 2, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Simulator de Operatie la Mana 2!

Made by www.firstpixel.info