TRENURI CU MARFA 3 - JOCURI CU TRENURI

TRENURI CU MARFA 3 - JOCURI CU TRENURI

Cele mai populare JOCURI CU TRENURI

Descrierea jocului Trenuri cu marfa 3:
Noua versiune Coal Express 3 tocmai a fost adaugata in categoria jocurilor pentru copii cu trenuri si se pare ca este un joc foarte reusit inca din prima atranagd atentia copiilor precum si like-uri din partea acestora in sensul ca este un joc reusit. Ei bine la fel ca si celelalte doua variante Coal Express va trebui sa conduci cat mai bine si mai corect fiecare nivel de dificultate pe care il ai alaturi de acest tren, sa mergi corect pe sinele ferate si in acest fel sa nu te accidentezi de celelalte trenuri pe care s-ar putea sa le intalnesti pretutindeni. Mare grija si atentie la diferitele misiuni pe care le ai cu trenurile de marfa deoarece mai intai vor trebui incarcate, dupa care va trebui samergi sa transporti marfa cu ele.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci cat mai bine diferitele modele de marfare si sa treci cu bine de toate misiunile pe care le ai.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Trenuri cu marfa 3 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu trenuri de marfa, jocuri cu trenuri cu marfa, jocuri coal express 3, jocuri cu trenuri galbene, jocuri cu trenurialbastre, jocuri cu trenuri rosii, jocuri cu trenuri sa le conduci, jocuri cu trenuri de condus, jocuri cu trenuri subterane, jocuri cu trenuri si vagoane, jocuri cu trenuri super tari,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 68663 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Trenuri cu marfa 3, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

andrei coman a spus 08.06.2014

e super mas juca in continu

nana a spus 22.04.2014

naspa

ionela vlaicu a spus 12.03.2014

nu se mai incarca

catalin ene a spus 11.03.2014

nu se incarca

junhi a spus 14.02.2014

nu se incarca

Andres a spus 27.01.2014

Este misto. Jucativaa. Vi-l recomand din toata inima. :* :)

micu petruta a spus 01.01.2014

de ce nu se incarca

dinu a spus 22.12.2013

nu pot sa ma joc se gruzeste joaca si doresc sa vad dacai teresanta

stefan matei a spus 20.12.2013

accest joc îmi place f foarte mult e uşor vil reccomand şi voo copii, jucaţiil mi-e îmi place foarte mult şi vouă

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info