O ZI CU HAZEL - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Cele mai populare JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Descrierea jocului O Zi cu Hazel:
O Zi cu Hazel este un nou joc cu bebelusi aparut pe site-ul nostru in care o aveti in prim plan pe frumoasa Hazel. In primul nivel va trebui sa o ajutati pe Hazel sa se joace in curte alaturi de fratele ei mai mic. Va trebui sa il puneti pe bebelus pe leagan in timp ce trebuie sa va jucati cu Hazel cu mingea, sa aruncati cu mingea la cos. Dupa aceea va trebui sa ii dati si fratelui ei o minge ca sa se joace. CAnd mama lui Hazel vine in curte va trebui sa va opriti din joc si sa o ascultati. Mama le spune copiilor ca vor merge la un joc de joaca si ca trebuie sa se pregateasca. Trebuie sa o ajutati pe Hazel si pe fratele ei mai mic sa se imbrace frumos ca sa poata pleca. Dupa aceea trebuie sa ii urcati in masina si sa mergeti spre locul de joaca unde ii va lasa mama lor. Acolo trebuie sa va jucati cu tot felul de jucarii.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului O Zi cu Hazel acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: baby hazel daycare, jocuri de ingrijit bebelusi, jocuri cu bebelusi noi, jocuri cu bebelusi hazel, jocuri cu bebelusi 2015, jocuri cu copii mici,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 6751 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre O Zi cu Hazel, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul O Zi cu Hazel!

Made by www.firstpixel.info