MARIO IN PADUREA PERICULOASA - JOCURI CU MARIO

MARIO IN PADUREA PERICULOASA - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario in Padurea Periculoasa:
Mario in Padurea Periculoasa este un joc palpitant de aventura aparut pe site-ul nostru in care trebuie sa il ajutati pe MArio sa treaca cu bine de toate obstacolele din padure. Desi pare o treaba usoara nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si pe masura ce avansati in nivele superioare veti da de obstacole care iti vor da mari batai de cap. Veti avea nevoie de sageti pentru a va deplasa prin padure. Daca apar inamici in calea lui Mario trebuie sa sariti pe ei ca sa ii distrugeti. Incercati sa distrugeti inamici deoarece veti primi puncte in plus. Punctele sunt importante in acest joc de aventura cu MArio deoarece daca va descurcati bine ati putea avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario in Padurea Periculoasa acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri in padure, mario danger forest, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1914 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario in Padurea Periculoasa, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario in Padurea Periculoasa!

Made by www.firstpixel.info