INTRECERI CU TRACTOARE - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Intreceri cu Tractoare:
Mario tractoristul alaturi de Luigi cel care stie sa conduca orice tractor vor trebui sa faca o cursa, o adevarata intrecere intre tractoarele pe care le ai in grajdul lor din gradina, iar cel care va reusi sa ajunga la finalul misiunilor de dificultate va fi auto proclamat cel mai bun tractorist. Mare grija si atentie la accelerarea tractorului deoarece de data aceasta nu va fi atat de simpli si de usor pe cum te-am invatat pana acum, avand in vedere cate jocuri ai jucat noi ne asteptam sa sti sa conduci foarte bine aceste tractoare. Ei bine, odata cu castigarea misiunilor te invitam sa iti cumperi un motor mai bun, sa iti schimbi cauciucurile, toba de esapament, suspensile sa fie obligatoriu sport, iar remorca plina de banuti de aur aurii sa fie mai flexibila pentru a prinde o viteza mai mare in noul joc de copii.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci cat mai repede acest tractor si sa ne demonstrezi tuturor cat de bun esti, ce instincte de tractorist posezi.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Intreceri cu Tractoare acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu mario, jocuri cu mario si luigi, jocuri cu mario 2013, jocuri cu mario 2014, jocuri cu mario cu tractorul, jocuri cu tractoare cu mario, jocuri cu mario curse, jocuri cu curse, jocuri curse, jocuri cu intreceri, jocuri cu tractoare mouse, jocuri cu tractoare de curse, jocuri cu tractoare la cursa, jocuri cu tractoare de intrecere, jocuri cu tractoare la intreceri, jocuri cu tractoare vechi, jocuri cu tractoare cu remorca, jocuri cu tractoare interesante,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 47012 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Intreceri cu Tractoare, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

mirela a spus 10.03.2014

ce tare a fost

mirla a spus 10.03.2014

ce urat e jocul

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info