HAZEL LA CARNAVAL - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Cele mai populare JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Descrierea jocului Hazel la Carnaval:
Hazel la Carnaval este un joc frumos aparut pe site-ul nostru in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge pe podium alaturi de cei mai buni jucatori. Ca sa reusiti trebuie sa va indepliniti sarcinile din fiecare nivel repede, inainte ca timpul sa se termine. Bunicul lui Hazel o trezeste dis de dimineata si ii spune sa se imbrace repede deoarece vor merge la carnaval astazi. Hazel este foarte fericita si se grabeste sa se imbrace si sa mearga la baie pentru a ajunge la carnaval. Trebuie sa o ajutati pe Hazel sa isi gaseasca hainele in dulap si pantofii de langa pat. Dupa aceea trebuie sa o duceti pe Hazel in bucatarie si sa ii dati de mancare, deoarece nu poate merge la carnaval cu burta goala. Va trebui sa ii dati sa manance un sandwich si sa bea suc. In acest joc veti avea nevoie de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti sarcinile pas cu pas.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Hazel la Carnaval acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu carnavale, baby hazel carnival fair, jocuri cu bebelusi noi, jocuri cu bebelusi hazel, jocuri cu bebelusi 2015, jocuri cu copii mici,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 4120 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Hazel la Carnaval, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Diana a spus 08.02.2016

e tare

Ramira a spus 08.02.2016

e tare jocul

ALEXANDRA a spus 23.06.2015

DA STIU.PA

IRINA a spus 23.06.2015

AI DREPTATE ALEXANDRA

ALECSANDRA a spus 23.06.2015

FOARTE HAIOS

IRINA a spus 23.06.2015

DRAGUT

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info