SUPER PANTALONI - DIFERENTE - JOCURI CU DR SUPER PANTALONI

ULTIMELE JOCURI CU DR SUPER PANTALONI

SUPER PANTALONI - DIFERENTE - JOCURI CU DR SUPER PANTALONI

Cele mai populare JOCURI CU DR SUPER PANTALONI

Descrierea jocului Super Pantaloni - Diferente:
Pentru inceput vei avea de ales intre aceste diferente ale Doctorului Super Pantalini care te vor pune in forma mintal, alaturi de care vei reusi sa castigi din ce in ce mai multa inspiratie si simt al observarii detaliilor deoarece impreuna cu Super Pantalonii patrati vei reusi sa rezolvi toate diferentele imaginilor si pozelor din noile jocuri de copii. Pentru asta va trebui sa te misti destul de repede, va trebui sa gasesti oricare dintre diferentele pe care le ai in calea ta, dupa care sa incerci sa treci la urmatorul nivel si sa dai dovada de spirit de observare in jocul acesta. Cel putin 5 diferente vei gasi in imaginile cu super pantaloni, iar in cazul in care nu te descurci vei avea la dispozitie butonul de HINT care iti va sugera unde este diferenta, locul exact pentru a putea trece la urmatoarea diferenta. Ceea ce e de precizat in noul joc cu Dr. Super Pantaloni si diferentele pe care le are de rezolvat este faptul ca nu fei fi punctat daca nu reusesti sa descoperi pana la ultima diferenta tu solutia castigatoare a jocului. Vietile si timpul te vor prea, iar stresul este dusmanul de moarte al lui Dr. Dimensionpants, motiv pentru care te invitam sa castigi cat mai repede aceste diferente.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa descoperi fiecare diferenta a jocului.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Super Pantaloni - Diferente acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu diferente pe timp, jocuri de gasit diferente, jocuri cu dr super pantaloni 2015, jocuri cu dr super pantaloni 3d, jocuri cu diferente,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 7424 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Super Pantaloni - Diferente, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Super Pantaloni - Diferente!

Made by www.firstpixel.info