BAIATUL STRIDIE LA DUS - JOCURI CU BAIATUL STRIDIE

BAIATUL STRIDIE LA DUS - JOCURI CU BAIATUL STRIDIE

Cele mai populare JOCURI CU BAIATUL STRIDIE

Descrierea jocului Baiatul Stridie la Dus:
Datorita activitatilor pe care le are, Baiatul Stridie este murdar, iar tu va trebui sa ii fii bona, va trebui sa-l ajuti sa se spele, sa se ingrijeasca, sa ii aduci toate elementele de care are nevoie pentru a se curata. Pentru asta va trebui sa cauti cele mai bune ustensile, produse de spalat corporale si igienice astfel incat Baiatul Stridie sa fie complet curat. O data ce ai reusit sa il speli cu apa calda, va trebui sa ii pui sampon in par, sa il freci bine pentru a iesi mizeria si grasimea, sebumul din cap, apoi va trebui sa il clataresti. Treci la pasul urmator, spalatul corpului stridie cu gel de dus precum si cu ajutorul unei perii cu care va trebui sa freci pretutindeni astfel incat sa reusesti sa il cureti cat mai bine pe baiatul stridie din toate punctele de vedere. O data ce este curat, sclipeste va trebui sa iei parfumul lui preferat si sa-l parfumezi cat mai bine.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa il speli cat mai bine pe Stridie si baiatul din el.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Baiatul Stridie la Dus acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu boyster, jocuri la dus, jocuri cu copii murdari, jocuri cu baiatul stridie noi, jocuri cu baiatul stridie 2015,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 3154 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Baiatul Stridie la Dus, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

nu va pasa numele me a spus 08.01.2016

ce nume iamai dat baiatul stridie la dus naspaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info