MASINA DIN JELEU - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Masina din Jeleu:
Masina Jeleu este foarte ciudata, interesanta si amuzanta totodata in momentul in care o vei vedea cum intra in diferitele obstacole din calea ei si nu reuseste sa cada, sau sa se rupa deoarece jeleul o ajuta, iar compozitia acestuia o va face invincibila. Pentru asta va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa incerci sa ne demonstrezi ca esti indeajuns de bun astfel incat sa castigi punctele puse la bataie, sa te urci cu masina din jeleu pe toti peretii jeleului din calea ta si in acest fel sa treci de toate nivelele de dificultate pe care le ai la orice pas pe care il faci. Nu te impacienta in cazul in care vei cadea peste cap deoarece jeleul o va face sa se ridice inapoi cum era si nu vei pati nimic.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci aceasta masina speciala.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Masina din Jeleu acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu jeleu, jocuri interesante, jocuri ciudate, jocuri yepi, jocuri cu masini noi, jocuri cu masini 2016, jocuri frumoase, jocuri interesante, jocuri cu masini,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2676848 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Masina din Jeleu, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

gr a spus 26.01.2017

cicat

amalia ami a spus 24.10.2016

eeeeeeeee tttttaaarrrrrrrreeeee

noemi a spus 01.02.2016

tareeeeeeeeee de tot .

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info