REPARA AVIONUL - JOCURI CU AVIOANE

Cele mai populare JOCURI CU AVIOANE

Descrierea jocului Repara Avionul:
Noul joc de copii oferit de Friv-Games.com te va pune in fata service-ului de avioane, acolo unde va trebui sa le cureti, sa le speli, sa le lustruiesti si totodata sa incerci sa le faci cat mai curate posibil deoarece doar asa vei reusi sa zbori cu un astfel de avion fara nici o problema, fara nici o grija. Pentru inceput va trebui sa iei furtunul cu jet si sa dai frumos pe toata partea exterioara a avionului, dupa care va trebui sa iei buretele si sa incerci sa freci cu grija avionul. O data ce ti-ai facut aceasta treaba va trebui sa clatesti avionul din nou cu apa proaspata si sa iei in cele din urma peria cu care va trebui sa il lustruiesti, perie care va fi ultimul lucru pe care trebuie sa-l faci.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa iti faci treaba in noul joc de copii.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Repara Avionul acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu avioane 2015, jocuri cu avioane de lupta, jocuri cu avioane de pasageri, jocuri cu avioane simulator, jocuri cu avioane de pilotat, jocuri yepi, jocuri 2015, jocuri de reparat, jocuri cu piloti,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2701720 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Repara Avionul, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Repara Avionul!

Made by www.firstpixel.info