MARIO DE NEOPRIT - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario de Neoprit:
Mario de Neoprit este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru, in care trebuie sa il ajutati pe Mario sa treaca cu bine de obstacolele din fiecare nivel. Este simplu in primele nivele deoarece veti primi indicatii clare care va vor ajuta sa stiti ce aveti de facut, dar pe masura ce treceti in nivele superioare veti da de obstacole care iti vor da mari batai de cap, veti fi pe cont propriu si va fi din ce in ce mai dificil sa va indepliniti obiectivul cu succes. MArio are nevoie de ajutor, deoarece singur nu poate sa treaca de obstacole. Incercati sa adunati din fiecare nivel toate monedele deoarece veti primi puncte pentru ele. In acest joc primiti puncte bonus pentru timp deci incercati sa ajungeti repede la finalul traseului alaturi de Mario.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario de Neoprit acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: mario never stop, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1488 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario de Neoprit, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario de Neoprit!

Made by www.firstpixel.info