DETONEAZA PODUL CAMIONULUI - JOCURI CU CAMIOANE

DETONEAZA PODUL CAMIONULUI - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Detoneaza Podul Camionului:
De data aceasta va trebui sa fi un pirotehnisti expert pentru a reusi sa explodezi podurile pe unde circula aceste tiruri mari de mare tonaj astfel incat sa nu ajunga la destinatie si sa le arunci in groape peste care este construit podul. Pentru asta va trebui sa plantezi tot felul de dinamite, material explozibil astfel incat sa reusesti sa spargi in intregime podul peste care va trece tirul cu remorca si plin de marfa. Fii atent la sistemul de rezistenta al podului, incearca sa explodezi podul cu cat mai putine detonari deoarece in felul acesta vei ajunge mai repede in topul jucatorilor care reusesc sa explodeze cat mai repede aceste poduri. Cu mare grija si atentie va trebui sa cauti si in cele din urma sa gasesti solutiile necesare pentru explodarea podurilor intr-un fel cat mai rapid, sa reusesti sa spargi toate punctele de sustinere ale podului pentru a reusi sa demolezi in totalitate podul.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa plantezi fiecare bomba astfel incat sa detonezi podurile.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Detoneaza Podul Camionului acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu poduri de detonat, jocuri cu bombe, jocuri cu explozibil, jocuri cu pirotehnisti, jocuri cu camioane noi, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2015,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 4474 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Detoneaza Podul Camionului, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Detoneaza Podul Camionului!

Made by www.firstpixel.info