MARIO SI PAPUSA SONIC - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario si Papusa Sonic:
Noul joc cu cele mai populare personaje pentru copii si anume Mario si Sonic este prezent in categoria jocurilor cu sageti, deoarece va trebui sa te imprietenesti cu Mario si sa incerci sa ii salvezi viata lui Sonic care este o papusa ce il imita in totalitate. Pentru asta va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa incerci sa dai tot ceea ce e mai bun din tine, reusind sa castigi toate punctele bonus ale acestor jocuri de copii in care tot ceea ce conteaza este sa sti sa tragi cu arcul cu sageti cat mai bine astfel incat sa il salvezi pe Sonic care este agatat cu o sfoara ca si cum s-ar spanzura. Pentru asta va trebui sa iei o sageata, sa o bagi in arc, dupa care sa arcuiesti si sa tragi cu sageata exact in sfoara care il tine legat si il stranguleaza pe Papusa Sonic, cel mai bun prieten al tau.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa treci de toate nivelele de dificultate ale acestor jocuri cu mario si sonic.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario si Papusa Sonic acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu papusi, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 9245 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario si Papusa Sonic, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Elena a spus 07.09.2015

Ecam plictisitor

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info