MINE BLOCKS - JOCURI MINECRAFT

Cele mai populare JOCURI MINECRAFT

Descrierea jocului Mine Blocks:
Noul joc Minecraft este un joc de aventura in 3D in care va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa incerci sa cauti tot felul de diamante, mine, apa, poti sa distrugi tot mediul inconjurator si sa ajungi pana in mijlocul pamantului, la lava in cazul in care vei sapa in pamant atat de mult si vei distruge tot ceea ce e in jurul tau. Mare grija in noul joc deoarece totul este pe timp, iar tu va trebui sa ne demonstrezi ca intr-un timp relativ scurt vei reusi sa castigi din ce in ce mai multe puncte bonus in noua ta aventura Minecraft.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa te deplasezi, iar de la mouse sa distrugi tot ceea ce te inconjoara.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mine Blocks acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri minecraft 2016, jocuri minecraft noi, jocuri minecraft multiplayer, jocuri minecraft online, jocuri minecraft 2,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 32486 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mine Blocks, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

ursu andrei a spus 10.05.2016

simplu apesi pe shift si apesi in acelasi timp

mbj a spus 25.03.2016

cum se pune ca sa faci o casa a da si eu is moldovan

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info