CAMIONUL AMERICAN IARNA - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Camionul American Iarna:
Camionul American Iarna este unul din cele mai noi jocuri aparute in categoria camioanelor, care iti va testa indemanarea dar si agilitatea la volan. Veti conduce un camion american si va trebui sa il parcati. Desi pare o treaba usoara nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si pe masura ce avansati in nivele superioare veti da de obstacole care iti vor da mari batai de cap. Trebuie sa fiti atenti sa nu faceti accident cu camionul deoarece veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. VEti avea nevoie de sageti pentru a conduce si de space pentru a pune frana de mana atunci cand vreti sa opriti camionul. Primul nivel este foarte usor deoarece nu aveti obstacole pe drum, dar pe masura ce avansati va fi din ce in ce mai greu.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Camionul American Iarna acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu camioane americane, jocuri de parcat camioane, jocuri de parcat tiruri, american truck ice age, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2015,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 6378 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Camionul American Iarna, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

razvan a spus 03.09.2015

e naspa

razvan a spus 03.09.2015

nu imi place e naspa

razvan a spus 03.09.2015

nu imi place

luca a spus 20.08.2015

se incarca greu

diana a spus 19.07.2015

super

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info