MARIO AVENTURA DRAGOSTEI - JOCURI CU MARIO

MARIO AVENTURA DRAGOSTEI - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario Aventura Dragostei:
In acest joc va trebui sa il ajutati pe Mario sa ajunga la printesa pe care o iubeste, deoarece are de strabatut un traseu lung si plin de obstacole si nu se descurca singur. Veti avea nevoie de sageti pentru a va deplasa cu MArio ca sa il ajutati sa treaca cu bine de toate obstacolele si sa adunati cat mai multe puncte. Va trebui sa ajungeti repede la printesa daca vreti sa primiti puncte bonus pentru timp. In partea de sus a ecranului va fi cronometrul si vietile lui Mario. Uneori trebuie sa schimbati gravitatia folosind tasta space ca MArio sa se poata deplasa pe tavan pentru a ajunge la printesa. Dati tot ce aveti mai bun pentru a intra in topul jucatorilor. Pe masura ce avansati in nivele superioare va fi din ce in ce mai dificil sa va indepliniti obiectivul cu succes, de aceea trebuie sa munciti foarte mult.

Instructiuni: folositi sagetile si space
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario Aventura Dragostei acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: mario love adventure, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1758 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario Aventura Dragostei, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

DARIA a spus 01.07.2015

oribil

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info