CURSE CU MARIO - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Curse cu Mario:
Tractorul lui Mario precum si a lui Luigi si a Printesei Peach sunt unele dintre cele mai rapide si mai puternice tractoare pe care l-ai condus vreodata, iar de data aceasta va trebui sa iti alegi personajul animat preferat, dupa care sa incerci sa concurezi alaturi de acestia si sa castigi cat mai multe puncte bonus zi de zi ajungand sa treci de cat mai multe nivele de dificultate pe care le ai. Ei bine, ceea ce conteza in noul joc in primul rand este sa nu te accidentezi si sa nu te dezechilibrezi deoarece conteaza ft mult pentru fiecare concurent pe care il ai astfel incat sa termini cursa si intrecerea pe locul intai, sau cel putin pe cele mai fruntase locuri cu putinta.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci aceste tractoare cat mai bine si sa incerci sa iesi invingator de fiecare data.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Curse cu Mario acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu mario, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2013, jocuri cu mario 2014, jocuri cu curse, jocuri cu intreceri, jocuri cu tractoare fara remorca, jocuri cu tractoare cu mario, jocuri cu tractoare cu luigi, jocuri cu tractoare de fete, jocuri cu tractoare cu fete, jocuri cu tractoare la curse, jocuri cu tractoarela intreceri, jocuri cu tractoare puternice,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 52872 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Curse cu Mario, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

razvan a spus 24.12.2015

joc de doi bani

razvan a spus 24.12.2015

este un joc handicapat

gabi a spus 09.04.2014

nu se incarcat este rau naspa

fane a spus 17.02.2014

Imi plce jocul daca mere

IONUT a spus 14.02.2014

E UN JOC PROST

miruna a spus 09.02.2014

imi place.nu de incarca.

loredana a spus 06.01.2014

ce prostie

marian a spus 06.07.2013

imi place

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info