MARIO LEGENDELE CURSELOR - JOCURI CU MARIO

MARIO LEGENDELE CURSELOR - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario Legendele Curselor:
Mario Legendele Curselor este unul din cele mai noi jocuri cu curse aparut pe site-ul nostru in care va trebui sa dati tot ce aveti mai bun pentru a demonstra ca sunteti un sofer foarte bun. Veti conduce alaturi de Mario un kart si trebuie sa ajungeti in fiecare nivel pe un anumit loc la linia de sosire. In primul nivel ca sa treceti mai departe trebuie sa iesiti pe locul patru. daca nu reusiti veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. daca ajungeti pe locul patru sau chiar primul veti trece mai departe unde veti avea parte de noi provocari alaturi de Mario. veti avea nevoie de sageti pentru a conduce masina de cursa a lui Mario. Daca mergeti foarte repede va fi tot mai dificil sa controlati masina deci fiti foarte atenti.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario Legendele Curselor acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu karturi, jocuri cu carturi, jocuri cu intreceri, mario kart legends, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2530 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario Legendele Curselor, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario Legendele Curselor!

Made by www.firstpixel.info