HAZEL PREGATIRI DE PRINTESA - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

HAZEL PREGATIRI DE PRINTESA - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Cele mai populare JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Descrierea jocului Hazel Pregatiri de Printesa:
In prima parte a jocului va trebui sa va jucati cu Hazel, sa ii dati tot felul de jucarii: o masina, un ursulet de plus, un instrument muzical si asa mai departe. DUpa aceea va trebui sa aranjati toate jucariile in cutia de langa dulap. Hazel se plictiseste si isi suna prietena sa o cheme la ea acasa ca sa se joace impreuna, dar prietena ei nu poate sa vina deoarece are programare la dentist. Hazel se joaca putin cu pisica cu mingea dupa care se pune in pat si citeste o carte de povesti cu o printesa care locuia intr-un castel. Hazel adoarme si are un vis frumos in care ajunge in castelul printesei din poveste. Va trebui sa o ajutati pe Hazel sa exploreze castelul. Fiecare nivel este contracronometru si daca nu va indepliniti sarcinile inainte ca timpul sa se termine va trebui sa incepeti jocul de la inceput.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Hazel Pregatiri de Printesa acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: baby hazel princess makeover, jocuri makeover, jocuri cu bebelusi hazel 2015, jocuri cu bebelusi hazel noi, jocuri cu baby hazel,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 4031 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Hazel Pregatiri de Printesa, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Hazel Pregatiri de Printesa!

Made by www.firstpixel.info