MARIO EVADARE DIN IAD - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario Evadare din Iad:
Mario Evadare din Iad este cel mai palpitant joc de aventura aparut in categoria jocurilor cu Mario. In acest joc veti avea nevoie de sagetile stanga si dreapta pentru a va deplasa, de sageata jos pentru a trage in inamici si de sageata sus pentru a sari. Trebuie sa mutati unele cutii uneori deoarece numai sarind pe ele veti reusi sa ajungeti in locul dorit. Trebuie sa distrugeti inamicii deoarece daca intra in voi veti pierde o viata si veti incepe acel nivel de la inceput. Putin mai grav este atunci cand vi se termina vietile deoarece va trebui sa incepeti tot jocul de la inceput. In acest joc veti avea nevoie de indemanare si agilitate ca sa treceti cu MArio de toate ororile ce il asteapta in iad. VA trebui sa fiti atenti si sa incercati sa evadati repede ca sa aveti sansa sa ajungeti pe podium, alaturi de cei mai buni.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario Evadare din Iad acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu iad, jocuri cu evadari, mario escape from hell 3, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2752 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario Evadare din Iad, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario Evadare din Iad!

Made by www.firstpixel.info