HAZEL SI ZIUA AJUTORULUI - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

HAZEL SI ZIUA AJUTORULUI - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Cele mai populare JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Descrierea jocului Hazel si Ziua Ajutorului:
Hazel si Ziua Ajutorului este unul din cele mai noi jocuri aparute in categoria bebelusilor care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc Hazel vrea sa faca multe fapte bune si sa ajute pe toata lumea, dar are nevoie de voi deoarece nu se descurca singura. Pentru inceput Hazel isi ajuta mama, care nu are timp sa stea cu bebelusul si trebuie ca Hazel sa aiba grija de fratele ei mai mic. Va trebui sa o puneti pe Hazel sa ii citeasca o carte cu povesti, sa se joace cu el, sa ii dea de mancare si asa mai departe. In fiecare nivel veti avea mai multe sarcini de indeplinit. Este destul de dificil deoarece trebuie sa va indepliniti sarcinile inainte ca timpul sa se scurga, deoarece daca nu reusiti va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Veti avea nevoie de mouse ca sa o ajutati pe Hazel sa ajute pe toata lumea.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Hazel si Ziua Ajutorului acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: baby hazel helping day, jocuri cu bebelusi hazel 2015, jocuri cu bebelusi hazel noi, jocuri cu baby hazel,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 3011 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Hazel si Ziua Ajutorului, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Hazel si Ziua Ajutorului!

Made by www.firstpixel.info