MARIO ESTE MURDAR - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario Este Murdar:
Mario Este Murdar este un joc palpitant aparut pe site-ul nostru in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a intra in topul celor mai buni jucatori, adunand cat mai multe puncte. Trebuie sa folositi mouse-ul cu ajutorul caruia sa il curatati pe Mario, care este foarte murdar. La fiecare miscare pe care o faceti bine veti primi puncte, dar daca faceti ceva gresit veti pierde puncte, deci trebuie sa fiti foarte atenti. Pentru puncte bonus trebuie sa dati dovada de agilitate, sa terminati curatarea lui Mario foarte repede. Daca adunati multe puncte in acest joc cu Mario, ati putea avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. In acest joc va trebui sa folositi diferite ustensile pentru a-l curata pe MArio, iar aceste ustensile sunt in partea stanga a ecranului.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario Este Murdar acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de spalat, jocuri de curatat, messy mario, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1773 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario Este Murdar, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario Este Murdar!

Made by www.firstpixel.info