PUZZLE CU GUMBALL SI DARWIN - JOCURI CU GUMBALL

Publicitate

PUZZLE CU GUMBALL SI DARWIN - JOCURI CU GUMBALL

Cele mai populare JOCURI CU GUMBALL

Publicitate

Descrierea jocului PUZZLE CU GUMBALL SI DARWIN:
PUZZLE CU GUMBALL SI DARWIN este un joc interesant de indemanare, care va va testa rabdarea si spiritul de observatie. Jocul ii are in prim plan pe eroii nostrii preferati GUMBALL SI DARWIN. Scopul jocului este sa terminati cat mai repede un puzzle cu GUMBALL SI DARWIN. Desi pare o treaba usoara, nu va grabiti sa judecati, deoarece jocul este destul de dificil si trebuie sa fiti foarte atenti. Piesele se vor amesteca automat, la cateva secunde de la inceperea jocului. In locul unde va trebui sa faceti puzzle-ul va ramane ca o umbra imaginea pe care trebuie sa o faceti, dar va trebui sa aveti un spirit de observatie foarte bun ca sa gasiti piesele potrivite. Piesele puzzle-ului sunt amestecate pe marginea imaginii si va trebui sa selectati dintre ele piese dorita si sa o asezati pe puzzle. In partea de jos a ecranului aveti un semn al intrebarii care va poate ajuta. Daca apasati pe acel semn al intreabrii va va aparea o imagine in miniatura a imaginii cu GUMBALL SI DARWIN pe care trebuie sa o obtineti. Jocul este cronometrat deci icnercati sa scoateti un timp cat mai bun, pentru a ajunge in topul celor mai buni.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului PUZZLE CU GUMBALL SI DARWIN acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri amazing world gumball, jocuri cu gumball noi, jocuri gumball cartoon network, jocuri cu gambal, jocuri cu gambal si darwin, jocuri cu gambal gratis, jocuri de indemanare, jocuri de facut puzzle, jocuri cu puzzle, jocuri puzzle noi, jocuri puzzle gratis, jocuri puzzle cu gumball si darwin, jocuri de facut puzzle cu gumball,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 40681 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre PUZZLE CU GUMBALL SI DARWIN, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

brandusa a spus 27.01.2015

da sunt probleme in gasirea jucaruliu lui

raluca a spus 07.01.2014

e frumos

coosmina a spus 15.11.2013

super jocu

adelina a spus 01.09.2013

dragut

Andreea a spus 11.08.2013

jocul este de bebelasi daca vret sa stiti am 8 jumatate voi cati ani aveti

violeta a spus 03.08.2013

jocul asta nu e de bebelusi.

ana maria a spus 24.07.2013

este un joc de bebelusi in 2 secunde il fac

izabela a spus 07.07.2013

frumos

paula a spus 16.06.2013

este frumos

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info