MASHA SI COSUL CU MANCARE - JOCURI CU MASHA SI URSUL

MASHA SI COSUL CU MANCARE - JOCURI CU MASHA SI URSUL

Cele mai populare JOCURI CU MASHA SI URSUL

Descrierea jocului Masha si Cosul cu Mancare:
Masha si Cosul cu Mancare este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc va trebui sa o ajutati pe Masha sa pregateasca cosul pentru picnic, sa puna in el mancare, fructe si legume. Va trebui in fiecare nivel sa puneti un anumit numar de alimente in cos pentru a trece la nivelul urmator. Ursul va fi in partea stanga a ecranului si va arunca alimentele si va trebui sa va deplasati cu Masha astfel incat sa prindeti alimentele si sa le duceti spre cosul de picnic din partea dreapta a ecranului. Va trebui sa folositi mouse-ul ca sa va deplsati cu Masha. Daca scapati ceva pe jos veti pierde o viata si daca vi se termina toate vietile va trebui sa incepeti nivelul de la inceput.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Masha si Cosul cu Mancare acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: masha and bear at a picnic, jocuri cu mancare, jocuri cu fructe, jocuri cu legume, jocuri cu masha si ursul 2015, jocuri cu masha, jocuri cu ursi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 3556 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Masha si Cosul cu Mancare, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

otilkia a spus 04.02.2016

BA NU AM GRESIT E PROST!

OTILIA a spus 04.02.2016

A MAM PRINS TREBUIA SA MA LOGHEZ

OTILIA a spus 04.02.2016

IE DOAR O POZA CE PROSTIE CREDIAM CA IE UN JOC FOARTE FRUMOS T

OTILIa a spus 04.02.2016

IE DOAR O IMAGINE

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info