MATEMATICA CU MASHA SI URSUL - JOCURI CU MASHA SI URSUL

MATEMATICA CU MASHA SI URSUL - JOCURI CU MASHA SI URSUL

Cele mai populare JOCURI CU MASHA SI URSUL

Descrierea jocului Matematica cu Masha si Ursul:
Acesta este unul din cele mai noi jocuri cu matematica aparute pe site-ul nostru, in care veti avea ocazia sa faceti un test de matematica alaturi de eroii nostrii, Masha si Ursul. Scopul jocului este sa raspundeti la cat mai multe intrebari din matematica corect pentru a aduna multe puncte. In acest joc cu Masha si ursul punctele sunt foarte importante deoarece daca va descurcati bine ati putea avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Va trebui sa folositi mouse-ul pentru a da raspunsul corect. Va va aparea un exercitiu de matematica si intre doua paranteze vor aparea trei variante de raspuns din care numai una este corecta. Va trebui sa alegeti cu mouse-ul raspunsul care credeti ca este corect. Daca gresiti va trebui sa incepeti jocul de la inceput iar daca raspundeti corect veti trece mai departe cu Masha si ursul la nivelul urmator.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Matematica cu Masha si Ursul acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu exercitii, jocuri cu calcule, masha and the bear math, jocuri cu masha si ursul 2015, jocuri cu masha, jocuri cu ursi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 5420 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Matematica cu Masha si Ursul, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Matematica cu Masha si Ursul!

Made by www.firstpixel.info