CURSA CU CAMIONUL DE GUNOI - JOCURI CU CAMIOANE

CURSA CU CAMIONUL DE GUNOI - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Cursa cu Camionul de Gunoi:
Cursa cu Camionul de Gunoi este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru, in categoria camioanelor care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc va trebui sa luati parte la un campionat de curse cu camioane. Acestea nu sunt camioane de curse ci camioane obisnuite de dus gunoiul, de aceea trebuie sa fiti foarte atenti cum le conduceti, ca sa nu va rasturnati deoarece veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Ca sa treceti la urmatoarea cursa trebuie sa ajungeti primul la linia de sosire. Este destul de simplu in primul nivel deoarece adversarii au camioane slabe dar pe masura ce avansati in nivele superioare adversarii vor avea camioane foarte rapide si va fi din ce in ce mai dificil sa va indepliniti obiectivul cu succes.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Cursa cu Camionul de Gunoi acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu intreceri, jocuri cu camioane de gunoi, dump truck 3d racing, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2015,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 7873 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Cursa cu Camionul de Gunoi, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Cursa cu Camionul de Gunoi!

Made by www.firstpixel.info