MASHA SI URSUL SUGHITURI - JOCURI CU MASHA SI URSUL

MASHA SI URSUL SUGHITURI - JOCURI CU MASHA SI URSUL

Cele mai populare JOCURI CU MASHA SI URSUL

Descrierea jocului Masha si Ursul Sughituri:
Masha si Ursul Sughituri este un nou joc de memorie foarte palpitant aparut pe site-ul nostru, in care va trebui sa dati tot ce aveti mai bun pentru a aduna multe puncte. Va spun sa incercati sa adunati multe puncte in acest joc, deoarece daca va descurcati bine ati putea avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Va trebui sa folositi mouse-ul pentru a va indeplini obiectivul. In acest joc va trebui sa tineti minte ordinea in care au sughitat eroii nostrii din povestea MAsha si Ursul. Desi suna simplu nu trebuie sa subestimati dificultatea jocului deoarece daca nu sunteti atenti veti pierde sirul prietenilor care sughita si veti gresi ordinea. DAca se intampla asta veti pierde si va trebui sa incepeti tot jocul de la inceput.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Masha si Ursul Sughituri acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu sughituri, jocuri de memorie, masha and the bear hiccup, jocuri cu masha si ursul 2015, jocuri cu masha, jocuri cu ursi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 5868 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Masha si Ursul Sughituri, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Masha si Ursul Sughituri!

Made by www.firstpixel.info