URSUL PROFESOR - JOCURI CU MASHA SI URSUL

URSUL PROFESOR - JOCURI CU MASHA SI URSUL

Cele mai populare JOCURI CU MASHA SI URSUL

Descrierea jocului Ursul Profesor:
Ursul Profesor este unul din cele mai noi jocuri aparute in categoria jocurilor cu Masha si ursul, in care veti invata sa numarati folosind fructe si legume. In acest joc profesorul vostru va fi ursul, care se pricepe foarte bine la matematica si va reusi sa va invete sa numarati chiar si pana la 100. In acest joc veti avea nevoie numai de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti sarcinile pas cu pas. Trebuie sa fiti atenti la detalii si la instructiunile primite de la urs deoarece numai asa veti invata sa numarati, numai asa va veti indeplini obiectivul cu succes. Va vor aparea trei tavi cu fructe pe ele. In fiecare tava este un alt numar de fructe. Ursul va va spune de exemplu sa selectati tava in care sunt cinci fructe. Va trebui sa numarati fructele din fiecare tava iar apoi cu mouse-ul sa selectati tava in care sunt cinci fructe.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ursul Profesor acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu fructe, jocuri cu legume, jocuri cu profesori, jocuri de numarat, jocuri cu masha si ursul 2015, jocuri cu masha, jocuri cu ursi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 6008 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ursul Profesor, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Ursul Profesor!

Made by www.firstpixel.info