MASHA SI CATAPULTA - JOCURI CU MASHA SI URSUL

Publicitate

MASHA SI CATAPULTA - JOCURI CU MASHA SI URSUL

Cele mai populare JOCURI CU MASHA SI URSUL

Publicitate

Descrierea jocului Masha si Catapulta:
Masha si Catapulta este un joc palpitant aparut pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc ursul o va arunca pe Masha cu o catapulta. Cand Masha este in aer va trebui sa o controlati astfel incat sa adune cat mai multe bonusuri de pe drum si sa ajunga departe. Bonusurile sunt cadouri, baloane si alte obiecte care va vor da puncte in plus. Punctele principale le primiti in functie de distanta pe care o parcurge Masha prin aer. Dupa ce Masha cade pe pamant va trebui sa o lansati din nou, dar inainte de asta puteti sa cumparati diferite lucruri care o vor ajuta sa ajunga mai departe la urmatorul zbor. In acest joc veti avea nevoie numai de sageti cu ajutorul carora trebuie sa o controlati pe Masha.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Masha si Catapulta acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: masha catapult, jocuri cu catapulte, jocuri cu masha si ursul 2015, jocuri cu masha, jocuri cu ursi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 3047 de ori;

Publicitate

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Masha si Catapulta, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Masha si Catapulta!

Made by www.firstpixel.info