MASHA SI OAMENII DE ZAPADA - JOCURI CU MASHA SI URSUL

MASHA SI OAMENII DE ZAPADA - JOCURI CU MASHA SI URSUL

Cele mai populare JOCURI CU MASHA SI URSUL

Descrierea jocului Masha si Oamenii de Zapada:
Masha si Oamenii de Zapada este un joc palpitant aparut pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si precizia. In acest joc o aveti in prim plan pe Masha, eroina noastra din povestile rusesti, pe care va trebui sa o ajutati sa faca fata unui atac al oamenilor de zapada. Scopul acestui joc este sa aruncati cu bulgari de zapada in oamenii de zapada care vin din partea de sus a ecranului. Masha va fi in partea de jos si va trebui sa folositi sagetile ca sa va deplasati cu ea astfel incat sa nu fiti loviti de oamenii de zapada deoarece veti pierde o viata daca se intampla asta. Daca vi se termina toate cele trei vieti va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Veti avea nevoie de tasta space ca sa aruncati cu bulgari de zapada.

Instructiuni: folositi sagetle pentru deplasare si space pentru a arunca cu bulgari de zapada
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Masha si Oamenii de Zapada acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu bulgari de zapada, jocuri cu oameni de zapada, jocuri cu masha si ursul 2015, jocuri cu masha, jocuri cu ursi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 6349 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Masha si Oamenii de Zapada, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Masha si Oamenii de Zapada!

Made by www.firstpixel.info