COLOREAZ-O PE MASHA - JOCURI CU MASHA SI URSUL

COLOREAZ-O PE MASHA - JOCURI CU MASHA SI URSUL

Cele mai populare JOCURI CU MASHA SI URSUL

Descrierea jocului Coloreaz-o pe Masha:
In acest joc trebuie sa colorati o imagine cu frumoasa Masha, eroina noastra din povestile rusesti. Va trebui sa colorati cu atentie astfel incat imaginea sa arate cat mai asemanator cu originalele imagini ale lui MAsha din povestea Masha si Ursul. In acest joc veti avea nevoie de mouse pentru a va indeplini obiectivul cu succes. Cu ajutorul mouse-ului trebuie sa controlati pensula pe care o veti folosi pentru a colora imaginea cu Masha. Trebuie sa selectati o culoare din partea stanga a ecranului, iar apoi sa dati click pe partea din imagine pe care o vreti colorata astfel. Daca nu va place cum arata culoarea si vreti sa o schimbati, trebuie sa repetati procesul folosind alta culoare. Veti avea multe culori din care sa alegeti pentru a colora aceasta imagine cu Masha deci nu aveti de ce sa va faceti griji.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Coloreaz-o pe Masha acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de colorat cu masha si ursul, masha online coloring, jocuri cu masha si ursul 2015, jocuri cu masha, jocuri cu ursi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 10748 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Coloreaz-o pe Masha, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Coloreaz-o pe Masha!

Made by www.firstpixel.info