MASHA SI URSUL LA PESCUIT - JOCURI CU MASHA SI URSUL

MASHA SI URSUL LA PESCUIT - JOCURI CU MASHA SI URSUL

Cele mai populare JOCURI CU MASHA SI URSUL

Descrierea jocului Masha si Ursul la Pescuit:
Masha si Ursul la Pescuit este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si agilitatea. Veti merge alaturi de Masha si Ursul la pescuit si in fiecare nivel va trebui sa adunati un anumit numar de puncte pentru a trece la nivelul urmator. Este destul de dificil deoarece trebuie sa dati cu undita exact in peste pentru a-l prinde. Incercati sa prindeti pestii mai mari deoarece veti primi pentru ei mai multe puncte si asa puteti sa va indepliniti mai repede obiectivul si sa primiti puncte bonus in acel nivel. Punctele sunt importante in acest joc de pescuit cu Masha si ursul deoarece daca aveti un scor mare ati putea intra in topul celor mai buni jucatori. Trebuie sa folositi tasta space pentru a trage dupa pesti. Masha si ursul stau intr-o barca pe lac de unde pescuiesc.

Instructiuni: folositi space
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Masha si Ursul la Pescuit acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: masha and the bear fishing, jocuri cu masha si ursul 2015, jocuri cu masha, jocuri cu ursi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 6942 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Masha si Ursul la Pescuit, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Masha si Ursul la Pescuit!

Made by www.firstpixel.info