MASHA SARITURI - JOCURI CU MASHA SI URSUL

MASHA SARITURI - JOCURI CU MASHA SI URSUL

Cele mai populare JOCURI CU MASHA SI URSUL

Descrierea jocului Masha Sarituri:
Masha Sarituri este un joc palpitant aparut pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si agilitate. In acest joc veti fi cu Masha, eroina noastra din povestea MAsha si Ursul, pe care va trebui sa o ajutati sa ajunga cat mai sus. Desi pare o treaba usoara nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si trebuie sa munciti mult pentru a reusi sa adunati multe puncte. In acest joc ca sa adunati multe puncte trebuie sa ajungeti foarte sus. Este destul de dificil pana deveniti bun la acest joc, dar daca reusiti sa adunati multe puncte ati putea avea sansa sa intrati pe podium alaturi de cei mai buni jucatori. In acest joc trebuie sa folositi mouse-ul pentru a va deplasa cu Masha astfel incat sa sara de pe o bucata de lemn pe alta.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Masha Sarituri acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu sarituri, masha jumping, jocuri cu masha si ursul 2015, jocuri cu masha, jocuri cu ursi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 6597 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Masha Sarituri, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Masha Sarituri!

Made by www.firstpixel.info