SUPER MARIO CAUTAT - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Super Mario Cautat:
Super Mario Cautat este un joc palpitant aparut pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc va trebui sa folositi sagetile pentru a va deplasa cu masina lui MArio si mouse-ul pentru a trage cu arma in inamici. Inamicii vor veni cu o duba si vor incerca sa se apropie de voi ca sa poata sa va impuste. Trebuie sa va feriti de atacurile lor si sa trageti in ei cu arma ca sa ii distrugeti. In partea de sus in stanga ecranului va fi viata lui MArio care va scadea de fiecare data cand sunteti impuscati sau cand intrati cu masina in masina inamicilor. daca vi se termina viata va trebu sa incepeti jocul de la inceput. Scopul jocului este sa ajungeti cat mai departe cu Mario, deoarece asa veti primi puncte si puteti intra in topul jucatorilor.

Instructiuni: folositi sagetile pentru deplasare si mouse-ul pentru a trage
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Super Mario Cautat acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu super mario, super mario wanted, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2803 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Super Mario Cautat, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Super Mario Cautat!

Made by www.firstpixel.info