CURSA PRIN AUSTRALIA - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Cursa Prin Australia:
Cursa Prin Australia este un joc palpitant aparut pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc va trebui sa dati dovada de aceste calitati deoarece veti conduce un camion pe un teren foarte accidentat de-a lungul Australiei. In acest joc va trebui sa folositi sagetile ca sa conduceti camionul si va sugerez sa incercati sa adunati cat mai multe puncte ca sa aveti sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Incercati sa nu va rasturnati cu camionul sau sa nu faceti accident deoarece veti pierde din puncte si riscati sa nu mai aveti sansa sa intrati in topul jucatorilor. In partea de sus in stanga ecranului aveti punctele adunate iar in partea de jos in dreapta ecranului aveti harta traseului pe care il veti parcurge.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Cursa Prin Australia acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu camionete, buckle up, jocuri cu masini 3d, jocuri in australia, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2015,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 13896 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Cursa Prin Australia, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

neagu a spus 29.05.2016

Frumos

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info