MARIO IN DEPLASARE - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario in Deplasare:
Mario in Deplasare este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru, in care trebuie sa il ajutati pe Mario in calatoria sa. Mario are de traversat un traseu plin de pericole si trebuie sa il ajutati sa ajunga cu bine la finalul fiecarui nivel. Mario se va deplasa spre finalul traseului si trebuie sa dati click pe el ca sa il opriti inainte sa intre intr-o capcana, deoarece veti pierde si va trebui sa incepeti nivelul de la inceput daca se intampla asta. Cand Mario este oprit trebuie sa va ocupati de obstacolele de pe drum, sa interactionati cu lucrurile astfel incat Mario sa treaca pe acolo in siguranta. In acest joc veti avea nevoie numai de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti sarcinile pas cu pas.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario in Deplasare acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: mario walks 3, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2295 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario in Deplasare, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario in Deplasare!

Made by www.firstpixel.info