MAX INVATA MATEMATICA - JOCURI CU FAMILIA THUNDERMAN

MAX INVATA MATEMATICA - JOCURI CU FAMILIA THUNDERMAN

Cele mai populare JOCURI CU FAMILIA THUNDERMAN

Descrierea jocului Max Invata Matematica:
Noul joc cu Max Thunderman este un joc in care va trebui sa iti pui mintea la contributie si totodata sa incerci sa gasesti raspunsurile corecta la diferitele intrebari din matematica, fizica, adunare, imultire, scadere sau chiar impartire. Tu va trebui sa excelezi in matematica, motiv pentru care te indrumam sa iti pui mintea la contributie si sa descoperi toate raspunsurile corecte pe care le ai in fata ta. O data ce selectezi un raspuns, iar acesta este corect vei putea trece la urmatorul nivel de dificultate si totodata sa explici tuturor cum ai rezolvat ecuatiile alaturi de Max Thunderman. Daca nu te vei incadra corect in timpul mentionat va trebui sa iti schimbi strategia, insa daca reusesti sa treci cu bine peste toate probele in timpul mentionat vei primii bonusul la finalul jocului.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa alegi raspunsul corect.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Max Invata Matematica acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu familia thunderman nickelodeon, jocuri nickelodeon, jocuri cu familia thunderman 2015, jocuri cu matematica clasa 2, jocuri cu matematica clasa 3, jocuri cu matematica simple, jocuri cu matematica pentru copii, jocuri cu adunari, jocuri cu scaderi, jocuri cu imultiri, jocuri cu tabla imultirii,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2666653 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Max Invata Matematica, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Andrei a spus 14.03.2017

ASTA E UN JOC EDUCATIV NE AJUTA SA TIM LA MATE.

Lidia Buble a spus 01.12.2016

nu e adevarat eu stiu cum e matematica

andra a spus 29.05.2016

Acest joc este foarte frumos si ajuta la cultura generala.

Marina a spus 29.04.2016

Cel mai prost joc. Bleah....oribil foarte plictisitor.JOC DE COPII MICI!

ana a spus 12.03.2016

super

Istanta Joc a spus 09.01.2016

Sa Fiti voi prosti ca asta ajuta !

Iulia a spus 09.01.2016

Joc de copii plictisitorr !

mimi a spus 04.01.2016

foarte plictisitor

andreea a spus 21.12.2015

da plictisitor

bianca a spus 08.11.2015

joc de copiii mici...plictisitor

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info