MASINI UIMITOARE - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Masini Uimitoare:
Awsome Cars este un joc in care va trebui sa iti creezi masina cea mica si rosie, care in functie de competentele pe care tu le ai poate deveni una dintre cele mai bune si mai puternice masini de pe piata, reusind cu usurinta sa intreaca in ferarri, BMW, Audi sau alte masini de curse. Pentru asta va trebui sa pornesti masina, sa incerci sa faci primele curse cu ea, dupa care vei putea sa iti schimbi, sa iti imbunatatesti caracteristicile pentru masina uimitoare pe care o consuci chiar tu. Pentru inceput vei putea sa ajungi la finalul curselor doar in cazul in care esti bun la pilotatul masinilor, va trebui sa te izbesti in butoaiele cu benzina, cu motorina astfel incat sa explodeze toate din jurul tau, dupa care vei putea sa iti cumperi masini mai puternice, mai mari pe care sa le conduci din ce in ce mai bine.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci aceste masini uimitoare si sa incerci sa le faci din ce in ce mai bune.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Masini Uimitoare acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu masini rapide, jocuri cu masini de curse, jocuri cu masini puternice, jocuri cu masini cu noss, jocuri cu masini rosii, jocuri cu masini 2016, jocuri cu masini noi, jocuri cu masini 2015, jocuri cu masini, jocuri cu rachete, jocuri cu baloane cu aer,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2695433 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Masini Uimitoare, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

sa ma sugeeti f a spus 19.04.2018

buna frumos jok dar cam panarama

RAFAEL a spus 17.01.2016

SUPER

george a spus 15.01.2016

e tare,jucatil

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info