BULDOZER MANIA - JOCURI CU EXCAVATOARE

BULDOZER MANIA - JOCURI CU EXCAVATOARE

Cele mai populare JOCURI CU EXCAVATOARE

Descrierea jocului Buldozer Mania:
Buldozerele, excavatoarele, tractoarele precum si multe alte masini de teren care se folosesc in constructii atat la case, autostrazi, drumuri sunt acum folosite in noul joc virtual denumit Buldozer Mania, in care va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa incerci sa treci cu bine de toate nivelele de dificultate pe care le ai, sa ajungi la capatul activitatilor tale, demonstrandu-ne tuturor cat de bun esti la conducerea acestor buldozele cu cupa atat pe fata cat si in spate. Foloseste cupa pentru a incarca nisipul, balastrul, rocile, pietrele mari de pe drum, insa mare grija deoarece va trebui sa le pui in cupa din fata buldozerului si sa mergi cu buldozerul cat mai rapid, insa atent la capatul nivelului de dificultate, acolo unde vei putea sa iti ridici banii in functie de cat de bine ai reusit sa conduci acest buldozer de-a lungul traseului. Tin sa precizez ca ai de completat 24 de nivele de dificultate, in care va trebui sa tractezi diferite vehicule dupa buldozerul pe care il ai, de la autobuze, tractoare, excavatoare sau chiar alt buldozer.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci aceste buldozere cat mai bine si sa treci de diferitele nivele de dificultate ale jocului mania.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Buldozer Mania acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu buldozere mania, jocuri cu buldozere mari, jocuri cu buldozere 3d, jocuri cu buldozere care sapa, jocuri cu buldozere care fac drumuri, jocuri cu buldozere de sapat in pamant, jocuri cu buldozere, jocuri cu masini, jocuri cu excavatoare noi, jocuri cu excavatoare 2015, jocuri cu buldozere 2015,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2793862 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Buldozer Mania, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

gabi a spus 28.03.2018

tare dar s incarca greu

shtdcutduydrrnj 5y a spus 23.04.2017

1 incarcat

shtdcutduydrr a spus 23.04.2017

1 incarcat

daniel balan a spus 23.11.2016

este interesant numai că se încarcă greu

mihai iriza a spus 31.08.2016

foarte frumos

bobo a spus 17.04.2016

boooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Nicholas a spus 30.12.2015

Este ok ... :) . Dar se încarcă foarte greu . Cred ca am stat vreo 20 de minute . Rezolvați această problemă , ca dacă nu , o să pierdeți din jucători . Și este păcat ..^^ Seară Bună ^,^

SORIN a spus 22.12.2015

SMECHER JOCU

bibi a spus 19.12.2015

este ok dar greu

amalia a spus 08.12.2015

foarte frumos

Alex a spus 19.08.2015

Super joc

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info