TRUCK MANIA 1 - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Truck Mania 1:
Truck Mania I este primul joc cu camioane si tiruri in care va trebui sa iti pui mintea la contributie si totodata va trebui sa ne demonstrezi tuturor cat de bun esti la sofatul acestor camioane care de cele mai multe ori au incarcate in remorca acestora diferite marfuri la fel ca alte masini, nisip, balastru, colete de transportat sau alte marfuri pe care vei fi platit pentru a le transporta. Pentru asta va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa ne demonstrezi ca esti indeajuns de bun astfel incat sa treci cu bine de toate activitatile pe care le ai, si sa nu te rastorni cu camionul pe care il ai, demonstrandu-ne ca sti exact cum sa conduci cu aceste camioane incarcate de excavatoare si de buldozere cu marfa alaturi de remorcile pline. Dese ori vei avea legate de aceste camioane nu doar o remorca, ci doua sau chiar trei remorci pe care va trebui sa le transporti cu mare grija, sa nu imborzi continutul din remorca.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci aceste camioane mania.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Truck Mania 1 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri truck mania 2, jocuri cu camioane de cursa, jocuri cu camioane in 2, jocuri cu camioane mania, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2015,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2698609 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Truck Mania 1, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

ionut a spus 13.02.2018

ce joc este asta?

denis a spus 04.12.2016

prost joc

nicu a spus 10.10.2015

foarte tare

gabi a spus 08.08.2015

tare frate foarte tare

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info