TRUCK MANIA 2 - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Truck Mania 2:
Truck Mania 2 este cea de-a doua versiune a jocului cu camioane mania, in care vei avea ocazia de a conduce camioane care sunt incarcate cu masini mici, deci practic va trebui sa transporti masini cu tirurile cu remorca incarcate full. Pentru asta va trebui sa fii pregatit la tot felul de lucruri neasteptate si anume sa incerci sa gasesti solutiile plauzibile astfel incat sa reusesti sa conduci cat mai bine camioanele pe care le ai, sa nu te rastorni cu ele. Vei avea posibilitatea de a conduce 5 camioane, insa inainte pentru siguranta ta te vom lasa sa conduci decat cel mai mic camion cu remorca mica, dupa care daca reusesti sa iti duci la bun sfarsit misiunile promitem ca te vom lasa sa conduci si noile camioane, mari de transportat masini noi de la fabrica masinilor.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci aceste camioane Truck Mania 2.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Truck Mania 2 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri truck mania 2, jocuri cu camioane de cursa, jocuri cu camioane in 2, jocuri cu camioane mania, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2015, jocuri de transportat masini, jocuri cu camioane cu remorca, jocuri cu tiruri cu remorca,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2723723 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Truck Mania 2, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Edi a spus 27.07.2016

Ejgtgtgjmgt

vasile a spus 03.01.2016

foarte fain

Ion Andrei Valentin a spus 24.12.2015

Ch

GABI a spus 08.08.2015

TARE FRATE MEGAMEGAMEGA TARE

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info