POLITIA DE PE LUNA - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Politia de pe Luna:
Politia de pe Luna este noul joc al politistilor in care vei putea sa conduci una dintre cele mai noi masini lunare alaturi de care poti sa mergi chiar pe luna. Acolo vei putea sa iti construiesti propriul oras, oras pe care poti sa il gestionezi din ce in ce mai bine, poti sa transporti alaturi de masina de politie tot felul de marfuri dintr-un loc in celalalt activand girofarul, sirenele de pe capota masinii de politie. Pentru asta nu ai nimic de facut decat sa conduci cat mai bina masina pe care o ai, sa reusesti sa iti indeplinesti misiunea, insa mare grija la remorca pe care va trebui sa o legi de masina de politie, sa nu te accidentezi sau sa te rastorni cu ea. Incarca fiecare marfa pe care o ai in remorcile masinii de politie, dupa care in nivelele urmatoare vei avea de remorcat alte masini, camioane, jeep-uri, masini de teren, tancuri sau chiar elicoptere ale politiei pe care va trebui sa le conduci cu mare grija si atentie.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci cat mai bine aceste masini de politie de pe luna.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Politia de pe Luna acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu masini de politie, jocuri cu masini cu remorca, jocuri cu masini 2016, jocuri de transportat, jocuri cu masini de carat, jocuri cu masini pe luna, jocuri cu masini noi, jocuri cu masini 2015, jocuri cu masini,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2686763 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Politia de pe Luna, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Mihai manolescu a spus 03.01.2018

Vreau sa joc

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info