SKATE MANIA - JOCURI CU SKATEBOARD

Cele mai populare JOCURI CU SKATEBOARD

Descrierea jocului Skate Mania:
Noul joc al skateboarderilor este acum prezent pe Jocuri-Friv.ro, iar de data aceasta vei avea multe lucruri de incrcat alaturi de placa ta de skateboard. Pentru inceput va trebui sa iti alegi una dintre placile skatebordistilor care reusesc cel mai bine sa conduca aceste vehicule, dupa care va trebui sa te incepi la jocurile de skate si sa incerci sa termini toate cele 24 de nivele de dificultate diferite. Pentru inceput va trebui sa sari peste obstacolele simple din calea ta, sa incerci sa faci tot felul de scheme, dupa care sa iti cumperi cele mai noi si mai scumpe placi de skateboard din joc, placi care te vor ajuta sa evoluezi in activitatea pe care o ai impotriva adversarilor tai. Masinile, autobuzele, avioanele din calea ta vor trebui sa fie un obstacol iminent avand in vedere experienta ta cu placa de skate. Bombele de pe intregul traseul, in cazul in care reusesti sa le explodezi iti vor aduce puncte bonus.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci aceste skateboarduri cat mai corect in noul joc mania care te asteapta.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Skate Mania acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri skateboard 2016, jocuri skateboard 3d, jocuri skateboard 2015, jocuri skateboard noi, jocuri skateboarding, jocuri cu scheibord, jocuri skateboard miniclip, jocuri skateboard cascadorii, jocuri skateboard pe strada,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2664343 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Skate Mania, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

andreea deea a spus 11.08.2016

am crezut ca e ceva wow dar nu da imi place

florin a spus 16.11.2015

este bunicel

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info