SOLDATUL AUTOMAT - JOCURI CU IMPUSCATURI

SOLDATUL AUTOMAT - JOCURI CU IMPUSCATURI

Cele mai populare JOCURI CU IMPUSCATURI

Descrierea jocului Soldatul Automat:
Armele soldatului automatizat sunt de ultima generatie, de la cutite, pusti, mitraliere, sniper, bombe de pamant, grenade, vesta antiglont precum si multe alte lansatoare de racheta pe care tu va trebui sa le folosesti cu chipzuinta, sa incerci sa castigi batalia cea mare impotriva batalionului care vine spre tine. Razboiul a inceput, motiv pentru care va trebui sa ne demonstrezi ca esti capabil de castigarea diferitelor activitati pe care le ai in noul joc al militarilor inarmati romane. Impreuna cu fortele aeriene, fortele terestre va trebui sa duceti la bun sfarsit toate misiunile de actiune in care ve-ti fii inrolati si totodata sa ne demonstrati ca puteti sa castigati bataliile pe care le aveti in viitor. Dupa ce impusti indeajuns de multi oameni, vei avea puncte bonus pe care le poti folosi in joc ca sa iti cumperi noi arme.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa te deplasezi, iar de la mouse sa impusti inamicii.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Soldatul Automat acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu soldati, jocuri cu militari, jocuri cu razboaie, jocuri cu bombe, jocuri cu batai, jocuri cu impuscaturi 2016, jocuri de actiune 2015, jocuri cu impuscaturi noi, jocuri cu pusti, jocuri cu pistoale, jocuri cu impuscaturi 2015, jocuri cu arme, jocuri cu pusti, jocuri bombe,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2704920 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Soldatul Automat, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

ene ionescu a spus 23.06.2017

taci

andrei a spus 23.11.2016

e bun si frmos

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info