CONSTRUIESTE PODUL TRENULUI - JOCURI CU TRENURI

CONSTRUIESTE PODUL TRENULUI - JOCURI CU TRENURI

Cele mai populare JOCURI CU TRENURI

Descrierea jocului Construieste Podul Trenului:
Noul joc cu trenuri si poduri iti va pune mintea la contributie avand in vedere tot ceea ce inseamna in ridicarea podurilor pentru diferitele trenuri de pasageri, trenuri marfare pe care va trebui sa le ridici in noul joc de copii. Mai intai va trebui sa te gandesti unde vrei exact sa ridici podul, dupa care sa analizezi traseul trenului si sa incerci sa pozitionezi podul exact pe calea ferata acolo unde exista o groape unde s-ar putea intampla un accident. Pentru asta incearca sa ne furnizezi din ce in ce mai multe idei pozitive care trebuie sa ne ajute sa facem podurile in asa fel astfel incat sa oferim siguranta calatorilor ce s-au urcat si au cumparat un bilet de calatorie in trenul nostru. Trenul este condus de copii, motiv pentru care conducatorii trenului sunt de partea ta si ii poti gestiona cum vrei. In functie de banii pe care ii ai poti sa iti cumperi trenuri si mai mari, mai puternice in noul joc.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa pui podul exact in locul potrvit pentru a reusi sa treci alaturi de calatorii trenului.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Construieste Podul Trenului acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de construit, jocuri cu poduri, jocuri cu trenuri 2016, jocuri cu trenuri noi, jocuri cu trenuri 2015, jocuri cu trenuri pc, jocuri cu trenuri rapide, jocuri cu trenuri de condus,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2683842 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Construieste Podul Trenului, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

musa a spus 09.01.2016

super tare

edi a spus 10.12.2015

misto

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info