STINGE INCENDIUL - JOCURI CU POMPIERI

Cele mai populare JOCURI CU POMPIERI

Descrierea jocului Stinge Incendiul:
Pompierii din joul joc cu foc te vor invata exact care sunt manevrele de stingere a incendiilor pe care va trebui sa le urmezi in momentul in care esti intr-o astfel de situatie si vrei sa ne demonstrezi tuturor ca esti capabil sa castigi din ce in ce mai multe puncte reusind sa stingi incendiile acestor jocuri. Pentru inceput va trebui sa mergem la statia de pompieri, de unde va trebui sa ne luam masini de pompieri, sa le umplem cu apa pentru stingerea focului, dupa care sa activam sirenele si girofarele astfel incat sa ajungem cat mai repede la incendiul care incepe sa ia proportii. O data ajusi va trebui sa scoatem afara toate furtunele, sa aruncam cu apa pe focul de pe tavan, de pe peretii blocului sau a casei unde a izbucnic incendiul astfel incat sa reusim sa il stingem cat mai repede intr-un timp record.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa ne deplasam alaturi de pompierul de serviciu, iar de la mouse sa aruncam apa din furtun in directia potrivita.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Stinge Incendiul acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu pompieri 2016, jocuri 112, jocuri cu masini de pompieri, jocuri cu pompieri in actiune, jocuri cu pompieri lego, jocuri cu pompieri noi, jocuri cu pompieri 2015, jocuri de urgenta, jocuri cu pompieri si politie, jocuri cu pompieri de stins focul, jocuri stinge focul,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2703191 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Stinge Incendiul, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

MAX TANDARMEN a spus 09.11.2015

TARE

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info