MASHA SI URSUL DIFERENTE - JOCURI CU MASHA SI URSUL

MASHA SI URSUL DIFERENTE - JOCURI CU MASHA SI URSUL

Cele mai populare JOCURI CU MASHA SI URSUL

Descrierea jocului Masha si Ursul Diferente:
Masha si Ursul Diferente este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru, in care va trebui sa dati dovada de indemanare si agilitate. In acest joc veti avea nevoie numai de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti sarcinile pas cu pas pentru a gasi toate cele sase diferente dintre imagini. In acest joc veti avea imagini frumoase cu eroii nostrii din povestea ruseasca Masha si ursul. In acest joc va trebui sa fiti atenti la instructiunile primite deoarece asa veti stii ca jocul este pe timp si ca aveti trei vieti. Daca nu gasiti diferentele la timp sau daca va pierdeti toate vietile va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Trebuie sa va uitati la fiecare detaliu cu atentie deoarece numai asa veti gasi diferentele dintre imagini.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Masha si Ursul Diferente acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: masha and the bear 6 diff, jocuri cu diferente, jocuri cauta diferentele, jocuri cu masha si ursul 2015, jocuri cu masha, jocuri cu ursi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 4495 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Masha si Ursul Diferente, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Masha si Ursul Diferente!

Made by www.firstpixel.info