DESCENDENTII PUZZLE - JOCURI CU DESCENDENTII

DESCENDENTII PUZZLE - JOCURI CU DESCENDENTII

Cele mai populare JOCURI CU DESCENDENTII

Descrierea jocului Descendentii Puzzle:
Descendentii Puzzle este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc trebuie sa rezolvati un puzzle cu eroii nostrii din noul film Disney Channel, Descendentii. In acest joc va trebui sa folositi mouse-ul pentru a rezolva puzzleul. Cu ajutorul mouse-ului trebuie sa luati pe rand cate o piesa si sa incercati sa ii gasiti locul. Veti avea o imagine frumoasa cu patru din eroii filmului. Inainte de a incepe jocul trebuie sa alegeti unul din cele trei nivele de dificultate. Daca sunteti incepatori trebuie sa il alegeti pe cel mai usor, deoarece are piese mai putine. Daca piesele sunt putine si mari ca dimensiune va fi mai usor sa rezolvati puzzleul. Varianta mai dificila are piese mici si multe la numar. Dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge in topul celor mai buni jucatori, deoarece numai asa veti demonstra tuturor de ce sunteti in stare.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Descendentii Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: descendants puzzle, jocuri cu descendentii 2015, jocuri cu descendentii disney channel, jocuri cu descendants,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 10678 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Descendentii Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Descendentii Puzzle!

Made by www.firstpixel.info